Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 1. mars 2010

Ilesesetting i Stavanger 3. mars

Propell Kristofer Blindheim Grønskag er ein av fleire inviterte til TXT NXT på Rogaland Teater. Hans tekst Den elskede blir lese i Kjellerteatret 3. mars kl. 20.00. Etter lesinga vil det bli møte mellom forfattaren og publikum. Gjennom TXT NXT vil teatret introdusere publikum for eit knippe unge skandinaviske dramatikarar.
Meir om TXT NXT: http://www.rogaland-teater.no/newsread/news.asp?docid=12251

Ingen kommentarer: