Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 19. september 2011

Prøvestart på "Her.Nå.Siden"


På lørdag startet prøvene på Propell Tale Næss stykke "Her.Nå.Siden". Prøvene foregår på Skansen stasjon - se http://www.verdensbestestasjon.no/skansen-stasjon. Regi er ved Nora Evensen og musikken er ved Hans Magnus Ryan og Frode Sander Øien. I produksjonen møtes et team av unge, nyutdannede skuespillere og i uke 42 og 43 er forestillingen klar til en miniturne i de videregående skolene i Sør-Trøndelag gjennom DKS.
  Johanne Bjørneby (bildet) debuterer som Elin. Gunnar Eiriksson spiller Yan, Kingsford Siayor spiller Klaus, Trond Peter Stamsø Munch spiller Frode og Madeleine Nilsen spiller Gunnel.
  Hilde Stålkjær Osen er knyttet til prosjektet som videokunstner.
   

Ingen kommentarer: