Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 13. september 2010

Prosjektet "Toast" mot realisering

Forestillingen "Toast" er en monolog for video og en danser. Ansvarlig for prosjektet er Helle Levang Moum og forestillingen vil bli vist som en del av Propellens scenetekstmønstring i februar 2011.

Forestillingen produseres i et samarbeid mellom DansiT og Propellen Teater i Trondheim, og ble i dag bevilget 30 000,- kroner til gjennomføring av prøveperioden som blir i DansiTs lokaler i Trondheim på nyåret.
  Helle Levang Moum er selv ansvarlig for regi og koreografi. Trine Saltemark er ansvarlig for video. Danser er Magnhild Rem Fossum. Bildet er fra verksted på DansiT i Trondheim i vår.

Ingen kommentarer: