Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 12. september 2016

Støtte til nytt dokumentarseminar i november!

Propellen Teater er veldig glade for å melde om at vi har fått tilslag på søknaden om et nytt dypdykk inn i dokumentarismens verden! Som en del av Trondheim Dokumentarfestival kan vi tilby workshops, forestillinger, fagseminar og tekstutviklingsverksteder.

I år samarbeider vi nok en gang med NTNU, institutt for kunst og medievitenskap!

Les mer om festivalen her: http://trondheimdokumentarfestival.no/

Programmet blir tilgjengelig om kort tid!


Ingen kommentarer: