Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

lørdag 11. november 2017

Klar for stor mønstring - "det er dokumentarisme"

Byen vil i perioden 11. - 19. november fylles av gjestespill, workshops og fagsamtaler rundt dokumentarisme.
  En kan møte scenekunstnere som Pia Maria Roll, Kjell Moeberg, Tormod Lindgren, Hanne Ramsdal - samt nye og ferske navn innenfor scenekunsten.
  Propellen Teater samarbeider med Trondheim Dokumentarfestival - og har arrangementer i så forskjellige lokaler som Vår Frue kirke, Dokkhuset og Verkstedhallen.

For hele programmet se: http://trondheimdokumentarfestival.no/program/

Ingen kommentarer: