Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

onsdag 13. mars 2013

Propell i verksted!

Propell Eivind Haugland har verksted på sin scenetekst Den politiske treenighet på Norsk Skuespillersenter og Oslo Teatersenter fra onsdag 13. mars til fredag 15. mars. Verkstedet er finansiert av Dramatikkens Hus og med seg har Haugland verkstedleder, instruktør og propell Toril Solvang, og skuespillerne Jo Adrian Haavind, Karen Tømte, Jonas Delerud, Hanne Gjerstad Henrichsen og propell Ingvild Meland. Verkstedet gir Haugland mulighet til en praktisk utforskning av teksten før den skal presenteres i en scenisk lesning under Vårscenefest i Tromsø 3. mai, i et samarbeid mellom Propellen og vår samarbeidspartner Ferske Scener. 

Ingen kommentarer: