Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

tirsdag 24. mars 2015

Propell Ellisiv Lindkvist vinner pris

Den norske Forfatterforening skriver på sine hjemmesider: "Ellisiv Lindkvist er en av de glade vinnerene av Leser Søker Boks hederspris Ordknappen. Prisen har vært delt ut siden 2006, og går til forfattere, illustratører, oversettere og andre som, som med svømmeknappen "viser ferdigheter innenfor sin displin". Hvilken displin? Formidling, og det å skrive godt for "de som leser i motvind".
  Vi i Propellen Teater gratulerer! Les mer på:

http://www.forfatterforeningen.no/artikkel/glad-vinner-av-ordknappen#.VQ_gv8tFDIU

Ingen kommentarer: