Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 26. oktober 2015

Propellen søker bidrag til ny fanzine!

21. - 22. november arrangerer Propellen Teater seminaret Hva er dokumentarisme i teatret? I den sammenheng skal vi også lansere en ny fanzine med samme tittel, og nå søker vi bidrag til fanzinen!

Sjangeren er som alltid fri og opp til deg selv, det kan være refleksjoner, provokasjoner, teaterpolitiske tekster, litterære tekster, scenetekster, essayistiske ting, personlige ting, meninger, utfordringer til andre, sitater, leselister, omtaler av prosjekter, stykker, dramatikere osv. 

Vi prøver å være blodferske og innleveringsfristen er dermed en ca.frist, men litt tid må vi ha til oppsett og trykking, så alt som er inne hos oss, til propellfanzine@gmail.comsenest mandag 9. november er supert!

Ingen kommentarer: