Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

torsdag 19. november 2015

Velkommen til vårt fagseminar og forestillinger 21.-22.11!

Snart braker det løs! Få med deg vårt scenekunstprogram "Hva er dokumentarisme i scenekunsten" under Trondheim Dokumentarfestival! Denne helga markerer begynnelsen på en treårig undersøkelse av temaet. Det blir seminarer, diskusjoner, verksteder der scenekunstnere utvikler nye scenetekster og to tankevekkende gjestespill; Kinder K og 0+0=4! Alt foregår på Dokkhuset og i Verkstedhallen
I tillegg lanseres vår helt nye Fanzine som er redigert av Eivind Haugland og Henriette Vedel.

Sjekk ut våre facebooksider for mer informasjon om programmet.

Billetter til fagprogram og forestillinger kan bestilles på mail til propellenteater@gmail.com

Foto av Øystein Ulsberg Brager fra gjestespillet Kinder K.

Ingen kommentarer: