Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

tirsdag 5. mai 2009

Propell gir ut bok og plate

Propell Frode Sander Øien har sluppet sin første soloplate "I love Wynona". Cd-en skal i disse dager være i salg hos Platekompaniet. Hør noen smakebiter på: http://www.myspace.com/wynona2012.

Den 11. juni slipper Frode Sander Øien sin andre roman "cocain til frokost" på Cappelen Damm.
Til høsten er han aktuell som komponist til figurteaterforestillinga "Luft", laget for barn av Teater Visuell og Anika Udo.

Den 11. juni slipper han sin andre roman. Den heter Speed til frokost og utgis av Cappelen Damm.

Ingen kommentarer: