Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

tirsdag 31. august 2010

Propellen samarbeider med Dramatikkens Hus

Propellen Teater og Dramatikkens Hus vil i 2011 samarbeide om produksjonen "Heltinnesinne". Manus er ved propell Ellisiv Lindkvist. Regi er ved Kate Pendry. Forestillingen vil ha premiere på Tinved Kulturhus i Verdal 24. februar 2011. Den vil også vises på Trøndelag Teaters studioscene 26. februar. Begge forestillingene vil gå av stabelen under Propellens scenetekstmønstring fra Tekst til Handling 2011.

Ingen kommentarer: