Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

onsdag 11. august 2010

"Sprøtt og proft barneteater"

Sprøtt og proft barneteater skriver Trønder Avisa i sin omtale av propellene Kristofer Grønskag og Siri Schnell Juviks prosjekt Mustasjemysteriet. Dette skriver produksjonsselskapet bak forestillinga om den: Olva, Irena og Matilda finner ikke pappaen sin! Bli med på en spennende leteaksjon rundt om i skogen med pappas mustasje som eneste ledetråd.

  Hvor er pappa? Hvem er bartepolitiet? Og hva har statsministeren med det hele å gjøre?
  En svært skummel sak. Et sammensurium. Ja, vi har et mystisk! Mustasjemysterium!
 
Forestillingen spilles på Stjørdalsdagene 10.-15. august.

Ingen kommentarer: