Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

torsdag 26. januar 2012

Audtion med Teater Fot 10. februar

Teater Fot vil holde en workshop audition til barneteater-trilogien Du skal få høre Fuglesang den 10. februar. De leter etter skuespillere / dansere som er interessert i barn og barndom og ønsker å være med på en leken utforskning av hva barneteater kan være i møte med ulike målgrupper. De tre forestillngene SPURV (0-2), NATTERGAL (3-5) OG HAKKESPETT ( 6-9) skal utvikles sammen med friimprogruppa EnEnEn i perioden oktober-november og spilles i Kjellern på Trøndelag Teater i november-desember 2012.
   Hvis du er interessert, ta kontakt med Lise Hovik for en prat.
   Epost: lise@dramaturgi.no

Ingen kommentarer: