Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

søndag 29. januar 2012

30. mars er premieredag for fire Propeller

Kompani Konstellasjonen får med hjelp av Propellen og Trondheim kommune en festpremiere på Olavs Hallens lille sal den 30. mars. Over stokk og stein heter forestillingen som har premiere. Den inngår som en del av et større arrangement i regi av kulturenheten i Trondheim kommune. Dette blir en spennende dag for barn og barneteaterinteresserte i Trondheim. Vi lover å holde dere oppdatert.
  Medvirkende i forestillingen er Elizabeth Piro Volan, Janne Brit Rustad og Ina Kiberg.
  Dere kan følge utviklingen av forestillingen på Konstellasjonens blog: http://konstellasjonen.wordpress.com/2012/01/29/over-stokk-og-stein-uke-3/

Ingen kommentarer: