Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

onsdag 3. oktober 2012

Propellen Teater er drivkraft med suksess!

- Vi tilbyr et miljø hvor kunsten og kunstneren er i fokus. (...) Poenget er å ta teksten eller idéen ut på gulvet, teste den ut og se hva som skjer, vi er i det hele tatt veldig interesserte i forskjellige innganger til det å jobbe med scenetekst. Derfor er vi også sterkt engasjert i faglig utviklingsarbeid, der vi samarbeider mye med andre. Det er utvilsomt en vinn – vinn situasjon.

Propellen Teater er portrettert på Dramatikerforbundets nettsider. Les mer her.

Ingen kommentarer: