Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

torsdag 11. oktober 2012

Høstens workshops!

Under høstens metodeseminar om scenekunst for ungdom, arrangerer Propellen søndag 18. november tre workshops som tar utgangspunkt og gir en dypere praktisk innsikt i de metodene som blir presentert og diskutert under seminardelen lørdag 17. november.

Eirik Fauske
Disse er som følger:
  1. Hvordan anvende research som metodisk tilnærming når man skriver scenetekst for ungdom? Ledes av Toril Solvang.
  2. Hvordan lage musikkdramatikk for unge – en innføring i metode og praksis. Ledes av Tore Vagn Lid.
  3. Biografisk materiale som utgangspunkt for arbeid med scenekunst. Ledes av Eirik Fauske.
Begrenset antall plasser. For påmelding, send en mail til propellseminar@gmail.com med ønsket workshop og en kort begrunnelse for hvorfor du ønsker å delta. For mer info, se fullt program eller send en mail til samme adresse.

Ingen kommentarer: