Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

søndag 29. september 2013

Travel turnéhøst for Konstellasjonen!

Propellene i Konstellasjonen er klare for en to uker lang utenlandsturné! 3. oktober reiser kompaniet til Frankrike og skal spille forestillingene Ut av det blå og Over stokk og stein på Festival Effervescence i Nevers. Videre skal de gjeste distriktene rundt Nevers før de avslutter turneen på Centre culturel Robert Desnos i Ris-Orangis like utenfor Paris. Publikum har allerede vist stor interesse for forestillingene og ekstraforestillinger er satt opp. Konstellasjonen gleder seg til å dele forestillingene med franske publikummere.

Klikk på linkene under for teasere fra forestillingene:
Ut av det blå
Over stokk og stein 


Senere i høst står også følgende turnéer for tur:
4. - 8. november: Ut av det blå på turné i Møre og Romsdal
18. - 22. november: Ut av det blå på turné i Møre og Romsdal
25. november - 13. desember: Over stokk og stein på DKS-turné i Sør-Trøndelag

Les ellers mer om Konstellasjonen på deres blogg.

Ingen kommentarer: