Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

søndag 24. august 2014

Ny fanzine straks klar for lansering!

Designer Mari Tharaldsen gjør i skrivende stund den siste finpussen på Propellens nyeste fanzine - Dette er scenekunst for barn og unge! Fanzinen sendes til trykk imorgen tidlig og lanseres rykende fersk under onsdagens seminarprogram på Tindved Kulturhage i Verdal, men om man ikke har mulighet til å dra dit, vil den også være tilgjengelig under resten av festivalen i Trondheim. Som vanlig er det også mulig å bestille et eksemplar av fanzinen ved å sende en mail med navn og adresse til propellfanzine@gmail.com.

Denne utgaven er den tjukkeste sålangt, spekket full av interessante artikler, scenetekster, bilder, tegninger, meningsbrytinger og mye mer! Bidragsytere er Kristin Bjørn, Tale Næss, Ellen Horn, Nina Wester, Henriette Vedel, Trond Arntzen, Øystein U. Brager, Propellen og Scenekunstbrukets unge stemmer, Torstein Bjørklund, Ellisiv Lindkvist, Rakel Nystabakk og mange flere!

Velkommen til fanzinelansering på Verdal førstkommende onsdag og få samtidig med deg festivalens tre første miniseminarer, i tillegg til den helt fantastiske forestillingen Om bare Rosa kunne trylle med Katja Brita Lindeberg!

Ingen kommentarer: