Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 23. november 2015

Hva er dokumentarisme i scenekunsten, del en, er gjennomført!

Propellen Teater gjennomførte 21.-22.november 2015 en helg med innlegg, verksteder og to sterke gjestespill.

Vi takker alle involverte for alt hard arbeid, og ser nå frem til å fortsette våre undersøkelser i hva dokumentarisme i scenekunsten kan være.

Evaluering, spørsmål og tips kan sendes til propellenteater@gmail.com.

En rapport vil i etterkant bli produsert og sendt ut til deltakerne.

Bildet er fra gjestespillet 0+0=4 av Thomas Bye og Aslak Moe. Stykket med tilhørende ettersnakk, avsluttet denne Propellhelga på en tankevekkende måte som gir oss masse energi til å fortsette på vår vei videre inn i dokumentarismens verden.
Ingen kommentarer: