Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 26. april 2010

Propellen engasjerer produsent

Som del av arbeidet fram mot festivalen i februar 2011 har Propellen engasjert Ingunn Moslet. Ho har nylig flytta tilbake til Trondheim etter to år i Nord-Norge, der ho ved Universitet i Tromsø har studert ledelse i kunst- og kulturorganisasjonar og kunst- og kulturformidling. Ingunn har mellom anna vore produsent for Hamsundagene 2009 og for Vinterfestuka i Narvik, musikkprodusent for Distriktsmusikerne i Narvik, og har erfaring frå instituasjonar som Teaterhuset Avant Garden, Den kulturelle skolesekken, Figurteateret i Nordland, i tillegg til eigne konsertproduksjonar, turnear og samarbeidsprosjekt.

1 kommentar:

Anonym sa...

flott artikkel, dette er en av favoritt bloggene mine

besøk meg her tilbudsvarer.blogspot.com