Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

tirsdag 4. mai 2010

Kate Pendry tar regi på "Heltinnesinne"

I 2011 planlegger Propellen en større scenetekstmønstring i Midt Norge. Noen av prosjektene begynner å nærme seg produksjon. Kate Pendry har tatt på seg regioppdraget for Ellisiv Lindkvists tekst "Heltinnesinne". Resultatet blir å se på Verdal og i Trondheim til neste år. Nå begynner jakten på hvem som skal spille "heltinnene." Vi gleder oss!

1 kommentar:

www.rudiskotheimjensen.com sa...

festlig. kan man søke med forestillinger til festivalen deres?
www.rudiskotheimjensen.com