Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

søndag 23. oktober 2011

NB! Gjestespill på Dramatikkens Hus så godt som utsolgt!

Dramatikkens Hus melder at billettene til Propellens gjestespill på Dramatikkens Hus neste lørdag, den 29. oktober, allerede er så godt som utsolgt så løp og kjøp mens du/dere kan! Merk - det legges ut noen ekstra billetter til kveldens siste forestilling "den nyvaksne mannen" der det er plass til et litt større publikum. Forestillingen avslutter kvelden og starter etter klokken 21. Før forestillingen blir det mulig å møte dramatikerne Solvang, Fauske og Grønskag i en samtale med Kaj Johnsen. For mer sehttp://www.dramatikkenshus.no/pub/dramatikkenshus/Innhold/Kalender/?aid=1675&cid=768.

Ingen kommentarer: