Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 17. oktober 2011

Propellenproduksjonen "Her.Nå.Siden" på turne i den Kulturelle Skolesekken

Den 15. oktober var det avspark på Propellenproduksjonen "Her.Nå.Siden". Frasparket ble markert med en svært vellykket visning for en fullsatt sal i black boxen på Ringve skole.
Den 16. oktober reiser forestillinga ut på turne til de videregående skolene i Sør-Trøndelag. Turneen starter i Hemne og avsluttes i Selbu den 26. oktober.
Turneen planlegges videreført med åpne visninger og videre turne i DKS i 2012.
På bildet ser vi Klaus, en av de fire ungdommene vi møter i et dramatisk døgn på et lite sted i Norge. Klaus spilles av Kingsford Siayor. De andre rollene innehas av Johanne Bjørneby, Gunnar Eiriksson, Madeleine Nilsen og Trond Peter Stamsø Munch. Regi er ved Nora Evensen, scenografi er ved Gjermund Andresen og lyset står Kine Kvendseth for.

Ingen kommentarer: