Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

fredag 13. april 2012

Vel overstått premiere for "Isslottet"


Etter at propell Mai Brit Wagnild og hennes team har hatt premiere og skoleforestilling på sin forestilling "Isslottet" i Sjøbygda, har Propellen Teater mottat følgende raprt: Da har vi hatt premiere i SjøbygdaKunstnarhus 17 mars. Det var fullt hus og vi fikk strålende tilbakemeldinger. På søndag 18 mars var det halvfullt og elevene satt som fjetret under DKS forestillingene 19 mars. Utrolig herlig følelse og vi satser på å ta forestillinga i sin enkelhet videre ut i verden. For mer innfo:http://mai-britts-blog.blogspot.com/
Bildene er tatt av: Kari Spets & Kirsten Røsset. Til høyre på bildet står regissør for forestillingen Ane Aass.

Ingen kommentarer: