Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 2. april 2012

svært vellykket mønstring med scenekunst for barn

Over 250 mennesker fant veien til Olavshallens lille sal da Propellen Teater i samarbeid med Trondheim kommune arrangerte teaterfest for barn. Tre forestillinger, salg av kaffe, boller og saft og stormende jubel lover godt for videre samarbeid mellom propellene og kommunen.
  Nå håper vi på et fast ukentlig visningssted som presenterer ny og nyskapende scenekunst for de minste en dag i uka på Isak. Og vi vil fortsette vårt arbeid for å synliggjøre lokal og profesjonell scenekunst og for å gjøre denne tilgjengelig for publikum.

Ingen kommentarer: