Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

lørdag 16. juni 2012

Propell Tale Næss mottar utviklingsstøtte fra Dramatikkens Hus

Propell, dramatiker, dramaturg og produsent Tale Næss har fått invilget 30 000,- kroner i utviklingsstøtte fra Dramatikkens Hus. Midlene skal gå til å utvikle hennes prosjekt "S O A R E" og tanken er at dette skrivearbeidet skal videreutvikles i et større verksted på Dramatikkens Hus til høsten. Verkstedet produseres av Propellen Teater i samarbeid med Dramatikkens Hus og skuespiller og dramaturg Ole Johan Skjelbred vil lede verkstedet.

Ingen kommentarer: