Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

tirsdag 19. mai 2015

Propell Toril Solvang nominert til Hedda pris

Toril Solvang er ansvarlig for manus på Riksteatrets forestilling Peer, du lyver! Forestillingen er blant de nominerte til Hedda-prisen for beste barne-/ungdomsforestilling 2014/15. Propell Gunnar Eiriksson har hovedrollen i forestillingen.
  Også Hålogaland Teaters forestilling "den uendelige historien" fra 2014 er nominert i samme kategori. Propell Tale Næss var dramaturg for forestillingen og propell Trond Peter Stamsø Munch spilte en sentral rolle. Vi gratulerer dem alle med nominasjonene! 

Ingen kommentarer: