Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

torsdag 1. mai 2008

"Stemmehøyrarane # 3" klar for opprøving


I vinter fikk Propellen Penger til å ta opp igjen forestillingen "Smeden" og "Stemmehøyrarane # 3" av Gunstein Bakke blant annet for visning på HINT den 8. juni.
"Stemmehøyrarane # 3" har før blitt vist under Propellen Monologfestival 2007 på Dokkhuset og på Kulturhuset i Bjugn. Forestillingen er laget i nært sammarbeid med billedkunstner Henrik Skotte. Elisabeth Piran Volan og Marit Lund Bødtker spiller.

Ingen kommentarer: