Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 8. november 2010

Co-produksjon med Dramatikkens Hus

 
Den 8. november startet Kate Pendry prøvene på Propellenproduksjonen "Heltinnesinne". Manus er ved Ellisiv Lindkvist og Pendry har med seg Mai Lise Rasmussen og Christine Mowinckel.
  Prøvene gikk av stabelen på Dramatikkens Hus og den 25. februar 2011var det premiere under propellens scenetekstmønstring på Tinved Kulturhage . Forestillingen ble også vist på Trøndelag Teaters studioscene den 26. februar og den 11. mai blir et utdrag fra forestillingen å se på Litteraturhuset i Oslo under headingen "Lusking på loftet". Der kan man også møte dramatiker Ellisiv Lindkvist. Vi gleder oss!

Ingen kommentarer: