Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

tirsdag 2. november 2010

Propell får pris

I går, den 1. november, ble Propell Trond Peter Stamsø Munch tildelt Trøndeal Teaters Venners kunstneriske pris 2010 for sin tolkning av massemorderen Ralph i Bryony Lavery's stykke "Frosset". Vi gratulerer med prisen!
  Trond Peter er for tiden i gang med prøvene på propell Kristofer Grønskags stykke "Være i fred" som får urpremiere på Propellens scenetekstmønstring den 25. februar 2011. Til helgen deltar han også på Trondheim Teaterlaboratoriums workshop "Svalbard" som ledes av propellene Frode Sander Øien og Nina Fjelnset.

Ingen kommentarer: