Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 22. november 2010

to spennende besøk på Propellens scenetekstmønstring

Gjesteproppel Johan Harstad i samarbeid med vår nordiske gjestepropell Line Mørkeby på Verkstedhallen 26. februar 2011.
  Johan Harstad er først og fremst kjent som romanforfatter av bøker som "Buzz Albin" og "Hässelby". Line Mørkeby er dramatiker bosatt i København. Hun ble i 2010 nominert til nordisk dramatikerpris.
  Johan Harstads stykke "Brødmannens Memoarer" er i disse dager aktuelt på Black Box Teater i Oslo. Utdrag fra denne produksjonen ble også vist på mønstringen på Verkstedhallen den 26. februar 2011.

Ingen kommentarer: