Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 12. mars 2012

Hvor går det frie scenekunstmiljøet i Midt-Norge?

Propellen Teater har invitert RadArt, Tromsøs nettverk for fri scenekunst på besøk den 19. mars. Klokken 11.00 vil Kristin og Bernt Bjørn presentere nettverket i Teaterhuset Avant Garden sine lokaler og i etterkant av presentasjonen åpnes det for en diskusjon/samtale om hvordan de frie scenekunstnerne i Midt-Norge best kan organisere seg. Hvilke muligheter har vi? Hvordan kan vi best samordne oss? Og hvilke ønsker har vi for framtida?Arrangementet er gratis og åpent for alle.
For mer om RadArt, se: http://www.radart.no/

Ingen kommentarer: