Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 17. september 2012

Kontakt oss!

Propellen Teater arbeider for tiden med å opprette en egen hjemmeside. I den forbindelse har vi også hatt en gjennomgang av våre mailadresser og opprettet noen nye, slik at det skal bli lettere å vite hvor man skal henvende seg om man ønsker å komme i kontakt med oss.

propellenteater (at) gmail.com er adressen du skal skrive til dersom du har spørsmål eller henvendelser av mer generell karakter, dersom du ønsker å bli medlem eller ønsker å bli tilknyttet Propellen Teater som frivillig. Vi jobber for tiden fram mot to scenekunstfestivaler for barn og unge i 2014, og trenger derfor etterhvert frivillige som har lyst og mulighet til å hjelpe oss med organiseringen av festivalene.

propellseminar (at) gmail.com er adressen du skal skrive til dersom du har henvendelser angående våre annonserte seminarer og verksted eller ønsker å foreslå mulige seminarer og verksted for oss.

propellfanzine (at) gmail.com er adressen du skal skrive til dersom du har henvendelser angående våre fanziner. Dette gjelder både dersom du ønsker å få tilsendt en av de allerede utgitte fanzinene eller ønsker å levere bidrag til kommende fanziner. Neste fanzine blir sluppet under seminaret "Muligheter for norsk teater" på KiT (Kunstakademiet i Trondheim) søndag 4. november.

Alle mailadresser betjenes og besvares av Propellen Teaters arbeidsutvalg, som for tiden består av Tale Næss, Ane Wennevold, Eivind Haugland, Hanne Wiseth, Elizabeth Piro Volan og Ingvild Meland.

Ingen kommentarer: