Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

fredag 22. november 2013

Juleavslutning 7. desember!


Propellen Teaters Arbeidsutvalg har gleden av å invitere alle propeller og andre interesserte scenekunstnere og teaterarbeidere til en uformell juleavslutning i våre lokaler på Bispehaugen skole i Trondheim lørdag 7. desember kl. 20.00!

Det blir lett servering (vått og tørt), litt underholdning og generell hygge! Samtidig er det jo også en god anledning til å informere hverandre om pågående prosjekter og den forestående scenekunstfestivalen for barn og unge, så vi håper at flest mulig har lyst til å komme og tilbringe kvelden sammen med oss!

Velkommen!

Ingen kommentarer: