Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

fredag 20. juni 2014

Propell Katrine Strøm mottar forprosjektsmidler

Under headingen ArtLab # 2 arrangerte Hålogaland Teater et teaterlaboratorie der Ferske Scener, Hålogaland Teater og dramatiker Kristin Auestad Danielsen sammen med Katrine Strøm og Lille HT laget en interaktiv teaterinstallasjon for de minste. Tema var avskjed. Nå har Hålogaland Teater og Katma produksjoner gått videre med prosjektet. Utforskningen fortsetter med forprosjektmidler fra Norsk Kulturråd og det hele er planlagt å ende med en full co-produksjon med Hålogaland Teater, Katma og Lille HT høsten 2015. Dramaturg og prosjektkoordinator er propell Tale Næss.
Vi gratulerer.
Følg link for å se mer fra ArtLab # 2 http://vimeo.com/60605475.

Ingen kommentarer: