Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

lørdag 30. oktober 2010

Propell vinner pitchekonkurranse

I helgen vant propell Tale Næss FiFF internasjonale filmfestivals pitchekonkurranse. Juryen skriver i sin uttalelse om vinneren: Blant seks allsidige, sterke prosjekter har juryen klart å kåre en vinner. Vinnerprosjektet har en forfatter med en sterk visjon, og med et godt grep om universet og karakterene sine. Historien er moden, fantasirik og høyst visuell.
  Vi tror prosjektet kan ta oss med på en spennende reise inn i en annen verden, og slik gi oss verdifull innsikt om vår egen
.
  Juryen bestod av regissør Ragna Lindbo, manusforfatter Ragnhild Tonvoll og produsent Eric Vogel. Til sammen ble seks ideer til seks forskjellige langfilmer blandt de insendte bidragene til konkurransen plukket ut til å bli presentert på festivalen.

Ingen kommentarer: