Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 28. mai 2012

PROPELLEN TEATER, SCESAM OG ASSITEJ TREFF PÅ BIBU

På BIBUs scenekunstfestival for barn og unge i Lund 2012, møttes Propellen Teater, Assitej Norge og SceSam for nok et arbeidsmøte der de forsøker å koordinere tanker og planlegging rundt scenekunst for og barn og unge i Norge. Sammen skal de legge en strategier for sin felles treårig satsning for å utvikle nye metoder og styrke nettverket for norske scenekunstnere involvert i arbeid for og med scenekunst for barn og unge.
  På bildet er Lisa Marie Nagel fra SceSam, Anne Mali Sæther - leder for Assitej Norge, Hilde Anette Aakre Assitej og Lise Hovik  SceSam og Propellen Teater.

Ingen kommentarer: