Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

søndag 17. oktober 2010

Johan Harstad til scenetekstmønstring

Johan Harstad kommer som gjestepropell på Propellens scenetektsmønstring i februar 2011. Johan har vært husdikter på Nasjonalteateret og har skrevet en rekke tekster for scenen.
  Vi håper å få til en lesning av noe av Johans ferskeste stoff, samt en samtale mellom ham og kvinnene bak "Heltinnesinne" Kate Pendry og Ellisiv Lindkvist fra Trøndelag Teaters studioscene. Det arbeides også med å knytte en nordisk gjestepropell til mønstringen.
 

Ingen kommentarer: