Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

onsdag 6. oktober 2010

Propellen ønsker Trond Peter Stamsø Munch velkommen som medlem

Trond Peter Stamsø Munch er fast ansatt som skuespiller ved Trøndelag Teater.
  Han har vært involvert i en rekke propellenprosjekt siden organisasjonen ble startet.
  For tiden er han aktuell som skuespiller i Kristofer Grønskags stykke "Være i fred" som produseres for Propellens scenetekstmønstring i februar 2011.
  Han er også med i Frode Sander Øien og Nina Fjelnsets Teaterlaboratorium. De gjennomfører verkstedet "Svalbard" først på november i år.
 Han driver også produksjonsselskapet NOOR produksjoner sammen med dramatiker Tale Næss (Se http://noorproduksjoner.blogspot.com/)  
  For tiden er Trond Peter Stamsø Munch aktuell som Tybalt i Trøndelag Teaters oppsetning av "Romeo og Julie", gjendiktet av propell Frode Sander Øien.

Ingen kommentarer: