Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

mandag 21. november 2011

Propell Lise Hovik klar med nytt prosjekt for barn på Trøndelag Teater

Lise Hoviks og Teater Fots HAKKESPETT - tredje del av triologien Du skal få høre fuglesang. Workshopen ble prøvd ut i møtet mellom musikere, skuespillere og dansere på Propellens verksted den 6. november i år. Dette prosjektet skal inngå i et en triologi Hovik vil ta videre i samarbeid med Propellen Teater og Trøndelag Teater i 2012. Bildet er fra Lise Hovik og Teater Fots siste forestilling de røde skoene.

Ingen kommentarer: