Propellen Teater

Propellen er en løst sammensatt organisasjon som arbeider for å fremme og skape ny, norsk scenekunst. Vi arrangerer verksteder, seminarer og produserer forestillinger, og våre medlemmer er dramatikere, skuespillere, regissører, produsenter, teatervitere og andre teaterarbeidere.

Hva er dokumentarisme i scenekunsten?

Propellen Teater går nå inn i en ny fase treårige fase med utforskning og utvikling. Denne gangen har vi fokus på dokumentarisme og dokumentarteater.

Følgende plan er satt opp for de neste tre årene

2015 - Hva er dokumentarisme i scenekunsten?
2016-Er dette dokumentarisme?
2017: Dette er dokumentarisme!

Gjennom årene kjører vi en rekke verksteder, seminarer og forestillinger som leder til samtaler der vi undersøker temaet dokumentarisme i scenekunsten.

Propellens samarbeidspartnere i dette arbeidet er blant annet Norsk Skuespillersenter, Dramatikkens Hus, Trondheim kommune, Ferske Scener og Vega Scene. Følg våre prosjekter og medlemmenes aktiviteter på denne bloggen.

Mail oss for å bestille fanzinen "Hva er dokumentarisme i senekunsten?" : propellenteater@gmail.com

lørdag 5. november 2011

Blodfersk fanzine

I dag, 5. november 2011, lanseres nok en blodfersk teaterpolitisk/filosofisk fanzine ved Propellen. Den spør - hva er det med scenekunst for barn og unge? - og lanseres  på Verdens Beste Stasjon i Trondheim klokken 13.00.
  Fanzinen inneholder intervjuer, tekster, provokasjoner, refleksjoner og innleff av Tore Vagn Lid, Faith Guss, Marius kolbenstvedt, Lise Hovik, Eirik Fauske, Toril Solvang, Kim Atle Hansen, Tale Næss, Amund Grimstad,. Kajsa Aglen, Eivind Haugland med flere.
  Ønsker du å kommentere, levere stoff eller få fanzinen tilsendt, kontakt oss på propellfanzine@gmail.com.
  

Ingen kommentarer: